Το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Gaming και Αθλητισμού στο Άλσος Περιστερίου στις 16 Οκτωβρίου.

Το HADO είναι το πρώτο παγκοσμίως techno-sport, που εισαγάγει την τεχνολογία αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας Augmented Reality “AR”) στον αθλητισμό.

Σε ένα πραγματικό γήπεδο 6Χ10 μέτρων, το HADO δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν ενεργειακές μπάλες και ασπίδες με τα χέρια τους. Με απλούς κανόνες παιχνιδιού, συνθέτει ένα άθλημα με ανεξάντλητες στρατηγικές επίθεσης και άμυνας κάνοντας τους παίκτες να πρέπει να επιστρατεύσουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη.

Το HADO απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και το gaming, από 6 ετών μέχρι 106??, άνδρες γυναίκες αγόρια και κορίτσια. Σήμερα αριθμεί παρουσία σε 26 χώρες και δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα με περισσότερες από 250 αρένες και αμέτρητες ομάδες.

Ο νικητής του πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στη πόλη Saint-Raphaël της Γαλλίας για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα HADO το Νοέμβριο 2022 διεκδικώντας τη διάκριση και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα HADO 2023 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Μάθετε περισσότερα στο www.hado.gr  , δείτε αγώνες στο κανάλι μας στο YouTube και στο www.facebook.com/hadogreece