Θέμα: «Η αλληλεπίδραση της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου Χαρίλαος Τρικούπης με τον αέρα, το νερό, τη γη και το φως»

Πάρτε την φωτογραφική σας μηχανή ή το κινητό σας τηλέφωνο και αποθανατίστε την ιστορική γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου σε αλληλεπίδραση με τουλάχιστον ένα από τα στοιχεία του αέρα, του νερού, της γης και του φωτός μέσα από την δίκη σας ματιά!
Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητα και την φαντασία σας για να αναδείξετε την μοναδικότητα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Regio-Gnosis και κερδίστε τα πιο in έπαθλα. Τα πιο πολλά likes κερδίζουν:
Δώρο 1ου Νικητή: 1 επαγγελματική φωτογραφική μηχανή Canon 200D kit CEF-S 18-55 mm (Χορηγός ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ)
Δώρο 2ου Νικητή: 1 Ποδήλατο Ideal ( ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΛΟΥΛΟΣ Α.Ε. – IDEAL BIKES)
Δώρο 3ου Νικητή: 1 GoPro Hero 7 White Action Camera (Χορηγός Γέφυρα ΑΕ)
Δώρο 4ου Νικητή ː 1 δωροεπιταγή public (Χορηγός Ξενοδοχείο Βυζαντινό)
Δώρο 5ου Νικητή ː 1 δωροεπιταγή public (Χορηγός Discover Your Way)

Επιπλέον, η εταιρεία Achaia Clauss θα δώσει από μία φιάλη κρασί σε κάθε νικητή.

Πως θα πάρετε μέρος:
✔️Φάση 1:
Στείλτε την φωτογραφία σας με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, με μήνυμα στη σελίδα Regio-Gnosis στo facebook μέχρι τις 31/08/2019 στις 24:00 για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό.

✔️Φάση 2:
Την 01/09/2019 θα αναρτηθεί σχετική δημοσίευση στη σελίδα του Regio-Gnosis στo facebook με όλες τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων και θα έχετε αρκετό διάστημα μέχρι τις 30/09/2019 που λήγει η 2η φάση του διαγωνισμού, έτσι ώστε να μαζέψετε όσο περισσότερα likes μπορείτε.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε πολιτιστική εκδήλωση που θα υλοποιηθεί τον Οκτώβριο όπου θα βραβευθούν οι 5 καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την διαδικασία λήψης της φωτογραφίας και να αναλύσουν την έμπνευση του καλλιτεχνικού τους έργου!

?Όροι διαγωνισμού: https://bit.ly/2RJUfa3