Το hellogrreece σας προσκαλεί στο 5ο Φεστιβάλ Στρογγύλη στη Σαντορίνη από 30 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός στη Σαντορίνη πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου με τη συμμετοχή εξαίρετων μουσικών και καλλιτεχνών.

Τοποθεσία Προαύλιος Χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου

Είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 20 ευρώ».

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.dappos.gr

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Στρογγύλη» έχει ως εξής:

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018
Μαρίνα Σάττι & FONES
Η εκπληκτική νεαρή τραγουδοποιός που μετράει δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, μετά τις επιτυχίες «Κούπες» και «Μάντισσα» υπογράφει μαζί με τις Fones ένα μοναδικό και ιδιαίτερα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις.

Παρασκευή 31 Αυγούστου
Ματθίλδη Μαγγίρα
Η Ματθίλδη Μαγγίρα μεταμορφώνεται, τραγουδά και χορεύει προσηλυτίζοντας τον κόσμο στο «KATA ΜΑΤΘΙΛΔΗΝ» Ευαγγέλιο, χρησιμοποιώντας το αστείρευτο ταλέντο της και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές εμπειρίας από τον ελληνικό παλαιό κινηματογράφο μέχρι το Hollywood, και από τα μπουζούκια μέχρι τις μεγαλύτερές μουσικές σκηνές του κόσμου.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018
Λάκης Παπαδόπουλος,  Παντελής Αμπαζής,  Γεράσιμος Γεννατάς, οι Opera Chaotique και η Βανέσα Αδαμοπούλου.
Μία ανατρεπτική σύμπραξη επί σκηνής, όπου ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Παντελής Αμπαζής, ο Γεράσιμος Γεννατάς, οι Opera Chaotique και η Βανέσα Αδαμοπούλου παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες και πασίγνωστα διαχρονικά τραγούδια.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018
Τόνις Σφήνος
Ο Τόνις Σφήνος επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση βάζει τα χίππικά του ρούχα, κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, του ’80 αλλά και του ’90 και παρουσιάζει μία παραγωγή που θα ταρακουνήσει τους θεατές περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018
Γιάννης Αγγελάκας &100°C
Ο Γιάννης Αγγελάκας,πάνω από δυο χρόνια τώρα μαζί με τη μπάντα τους,  τους 100°C πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν. Με τον δίσκο τους «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια» στις αποσκευές τους, αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν και θα μας ταξιδέψουν.

Συνδιοργάνωση, Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι».